Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
- Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce
- Složení: Lyofilizované plátky banánu 100%
- Může obsahovat stopy lepku a arašídů.
- Země původu: Polsko
- Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18°C.
Nutriční hodnoty ve 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1397 kJ / 318 kcal |
Tuky: | 0,7 g |
z toho nasycených: | 0,05 g |
Sacharidy: | 74 g |
z toho cukry: | 64 g |
Vláknina: | 6,8 g |
Bílkoviny: | 4,3 g |
Sůl: | <0,025 g |
Kód | Kód: 4806 |
---|---|
Kategorie: | Ovoce sušené mrazem |
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.