GRIZLY Třtinový cukr 1000 g
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Třtinový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného cukru. Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Náš třtinový cukr má světle hnědou barvu.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
- Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
- Složení: Třtinový cukr demerara 100 % (2500 - 3500 UI)
- Země původu: Kolumbie, Kostarika, Reunion
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Fotografie je ilustrační, cukr může mít světlejší barvu.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 700 kJ / 400 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 99,9 g |
z toho cukry: | 99,9 g |
Vláknina: | 0 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0,01 g |
Výrobce: CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
Kód | Kód: 20997 |
---|---|
Jméno značky: | GRIZLY |
Kategorie: | Mouka, cukr a pečící směsy |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.