České ghíčko Ghíčko natural 340 ml

Ghí neboli přepuštěné máslo vyrobené dle starodávné ajurvédské receptury. Ghí je zdravá alternativa rostlinných olejů. A kvalitní české ghíčko poznáte tak, že má modré víčko.

219 Kč / ks
Skladem

České ghíčko Ghíčko natural 340 ml

Je plný vůní a chutí a můžete jej používat jak vnitřně, tak i zevně.

Ghí je přepuštěný máselný tuk. Tento čistý máselný tuk pochází od českého výrobce, který ghí připravuje z kvalitního českého másla. Nejedná se jen o módní produkt, který je nyní propagován téměř ve všech pořadech o vaření, ale o produkt vyzkoušený tisíciletími. Je vyroben podle starodávné Ayurvédské receptury.

Ghí neobsahuje kasein a další mléčné sušiny. Je to zdravá alternativa rostlinných olejů a výborný zdroj zdravých tuků. Navíc je také plné chutí a vůní a lze jej užívat vnitřně i zevně. Má také dlouhou trvanlivost a nevyžaduje žádné chlazení.

Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na Ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba a pečivo. Neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepkové.

Složení: Bezvodý máselný tuk 99 %.

Doporučené dávkování: Doporučujeme: 1 lžíci pro zdraví denně

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 3677 kJ / 878 kcal
Tuky: 99,4 g
z toho nasycených: 70 g
Sacharidy: 0,4 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: <0,01g

 

Skladování:

- ghí vydrží několik let když není otevřené
- při používání ojediněle dát do ledničky (není to podmínkou) - po otevření lépe spotřebovat do půl roku
- od 20 °C se mění konzistence, do 20°C spotřeba do 8 měsíců

Výrobce: České ghíčko s.r.o.. Průmyslová 168. Vysoké Mýto 566 01

 

Kód Kód: 3558
Jméno značky: České ghíčko, s.r.o.
Kategorie: Trvanlivé potraviny - MAKRO
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: